Directe besparingen op je energierekening

Thuisbatterijen in actie!

Meer geld over voor wat echt belangrijk is Met een thuisbatterij wordt besparen op je energiekosten eenvoudiger dan ooit. Dit kan op twee manieren: door slim gebruik te maken van dynamische energietarieven of door optimaler gebruik te maken van je eigen zonne-energie. Beide methoden zorgen voor aanzienlijke verlaging van je energiekosten, waardoor je aan het einde van de maand meer overhoudt voor de dingen die er echt toe doen.

Slimme controle voor thuisbatterijen om te besparen Besparen met een slim aangestuurde thuisbatterij Je thuisbatterij wordt gedurende de zomer en winter op verschillende manieren benut. In de zomer verkoop je opgeslagen zonne-energie voor de meest gunstige prijzen, terwijl in de winter je thuisbatterij slim energie inkoopt op voordelige momenten. Overtollige energie na gebruik kan zelfs worden teruggeleverd aan het net!

Besparen door eigenverbruik te verhogen met een thuisbatterij Overdag laadt je thuisbatterij zich op met overtollige zonne-energie die je niet direct verbruikt. Deze opgeslagen energie gebruik je ’s avonds en ’s ochtends, wanneer je zonnepanelen minder produceren, als stroombron. Zo verminder je jouw afhankelijkheid van het net en maak je optimaal gebruik van je eigen zonne-energie. Eenvoudig besparen door slim gebruik van zonne-energie!”

AI-geoptimaliseerd en klaar voor de toekomst.

SignStor integreert een cloud-gerichte aanpak met machine learning, waardoor het zichzelf ontwikkelt, eenvoudig te implementeren, beheren en aanpassen is. Dit creëert een veilige, intelligente en geoptimaliseerde ervaring op elk niveau.

Slimme en efficiënte ondersteuning voor jouw energieproductie, -opslag en -verbruik. Profiteer van een op maat gemaakt energieplan dat niet alleen de kosten verlaagt, maar ook bijdraagt aan een duurzamere toekomst.”

Jouw thuisbatterij snel geinstalleerd 

Dit is hoe het werkt

1. Doe een offerte aanvraag

Vul het contactformulier in met alle gegevens. Of plan een adviesgesprek in.

2. Wij nemen contact op

We komen vrijblijvend bij je langs om de huidige situatie te bekijken.

3. We sturen een passende offerte

Gebaseerd op jouw situatie

4. Financieel adviesgesprek

Ontvang professioneel financieel advies voor de aanschaf van een SigEnergy thuisbatterij!

5. Inplannen en installatie

Van planning tot installatie, wij brengen gemak in jouw streven naar energieonafhankelijkheid. Vertrouw op onze expertise voor een vlotte overgang naar efficiënte, duurzame energie.

Sluit je aan bij meer dan 3500 innovatieve huishoudens die slim profiteren na het installeren van een thuisbatterij van Sigenergy!

4,9/5

Veelgestelde vragen

Hoe goed is de voorbereiding als de apparatuur van SigenStor wordt geïnstalleerd?

Voor de volgende controleprocedure uit om de pre-installatie uit te voeren:
1) Raadpleeg de verpakkingslijst om te controleren of alle onderdelen aanwezig zijn en in goede staat zijn. Neem op tijd op contact op met uw leverancier als er iets niet in orde is.
2) Controleer de persoonlijke beschermingsmiddelen en het gereedschap dat gebruikt wordt bij de installatie om er zeker van te zijn dat deze compleet zijn; zorg ervoor dat deze compleet zijn als dat niet het geval is.
3) Controleer de aan de klant geleverde kabel om er zeker van te zijn dat het aantal en specificaties correct zijn; voer de voorbereiding opnieuw uit als dat niet het geval is.

Er wordt weinig vermogen door de omvormer gegenereerd?

Controleer de volgende zaken:
1. Is de diameter van het AC-snoer geschikt;
2. Wordt er een foutmelding weergegeven op de omvormer;
3. Of de optie van het land de juiste is voor de veiligheid van de omvormer;
4. Of het een bescherming heeft, of dat er stof op de PV-panelen zit.

Er ontbreken enkele accessoires?

Als u er tijdens het installeren achterkomt dat accessoires ontbreken, raadpleeg dan de lijst met accessoires vermeld in de gebruiksaanwijzing, en neem contact op met uw leverancier of servicecentrum van Sigenergy.

Moet de omvormer worden geaard?

De AC-zijde (wisselstroom) van de omvormer moet worden geaard. De externe aardgeleider dient aangesloten te blijven nadat de omvormer werd ingeschakeld.

Moet ik nog iets doen nadat de recensie kaart is geleverd?
Ga naar de officiële website van Sigenergy om het relevante type van de online gebruiksaanwijzing te downloaden. Neem contact op met het servicecentrum van Sigenergy als het downloaden niet lukt.
Het configureren van de Wi-Fi is voltooid, maar er komen geen gegevens door?
Ga naar de website van Sigenergy om de apparatuur aan te melen, of doe dit snel via de mySigen-app nadat de Wi-Fi werd geconfigureerd.