Adviesgesprek

Nieuws & Updates

“Thuisbatterijen: De Sleutel tot Energie-Onafhankelijkheid en Groenere Toekomst”

Experts benadrukken de rol van thuisbatterijen in het bevorderen van energie-onafhankelijkheid en het verminderen van de ecologische impact. Deze batterijen stellen huishoudens in staat om hun eigen energie te beheren, bij te dragen aan een groenere planeet en...

“Kooplease Lanceert Betaalbare Thuisbatterijen vanaf €80 per Maand”

Kooplease introduceert een betaalbaar thuisbatterijprogramma, waarmee huishoudens de voordelen van thuisopslag van energie kunnen ervaren zonder grote initiële investeringen. Met plannen vanaf slechts €80 per maand wordt duurzame energieopslag toegankelijker dan...

“Financiële Voordelen van Thuisbatterijen: Een Slimme Investering voor Huishoudens”

Met de stijgende energieprijzen worden thuisbatterijen steeds aantrekkelijker voor huiseigenaren. De mogelijkheid om energiepieken op te vangen en opgeslagen energie te gebruiken wanneer de tarieven hoog zijn, zorgt voor aanzienlijke besparingen op de lange termijn.

Veelgestelde vragen

Hoe werken de Energiesystemen van Global Energy Solutions

De batterijen slaan energie op die is opgewekt door zonnepanelen of gewonnen van het elektriciteitsnet tijdens daluren. Deze opgeslagen energie kan vervolgens worden gebruikt tijdens piekverbruiks momenten, wat leidt tot lagere energiekosten en een verminderde afhankelijkheid van het elektriciteitsnet.

Er wordt weinig vermogen door de omvormer gegenereerd?

Een dynamisch contract stelt u in staat om te profiteren van variabele energietarieven door uw energie in te kopen op de meest voordelige tijden. Dit kan resulteren in aanzienlijke besparingen op uw energierekening.

Hoe kan ik overstappen naar Global Energy Solutions?

Overstappen naar Global Energy Solutions is eenvoudig. Neem contact met ons op via onze website, Globalenergysolutions.nl en een van onze energieadviseurs zal u begeleiden door het proces, van het kiezen van de juiste energieoplossingen voor uw situatie tot de installatie.

Biedt dit systeem ondersteuning voor het opladen van elektrische voertuigen?

Ja, ons systeem biedt oplossingen die het opladen van elektrische voertuigen tot 22kwh ondersteunen, waardoor onze systemen de perfecte keuze zijn voor zowel thuisgebruik als zakelijke toepassingen.